Știința Miroslava

Începutul

Echipa înființată în 2009 a defilat în Liga a V-a, seria I, obținând din primul sezon promovarea de pe poziția întâi și reușind performanța de a câștiga 24 din cele 26 meciuri.

Prima promovare

Reușim să ieșim cu fruntea sus după primul sezon în Liga a IV-a clasându-ne pe locul secund, iar anul următor, de pe același loc, mergem la barajul pentru Liga a III-a, unde întâlnim Microbuzul Botosani, scor favorabil nouă, 3-1.

De la AJF spre FRF

La doar trei ani de la înființare, în sezonul 2012/2013, Știința dă piept cu SC Bacău, Foresta Suceava sau FC Ceahlăul, lucru ce se vede în clasament, încheindu-l pe poziția a 10-a. Urmează un sezon pe poziția a treia, ca mai apoi să observăm că Știința Miroslava poate mai mult.

Se poate mai sus de Liga a III-a?

În sezonul 2014/2015 terminăm pe locul 2 cu un record de 49 puncte, pierzând însă în ultima etapă biletul spre Liga a II-a în favoarea celor de la ACS Bucovina Pojorâta în meci direct, scor 2-1.

Primul sezon în Liga a II-a

Sezonul 2015/2016 se încheie cu baieții din Uricani pe poziția a treia, iar în ediția curentă, după 5 sezoane petrecute în Liga a III-a, Știința Miroslava promovează în Liga a II-a, cu 64 puncte adunate, 20 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri.

Înapoi la treabă!

Cu 10 victorii și 7 egaluri în eșalonul secund, alb-albaștrii revin în Liga a III-a pentru sezonul 2018/2019 și o iau de la capăt mai focusați și concentrați ca niciodată să repete performanța de a promova înapoi.

Revitalizarea

Cu o echipă administrativă nouă, reconstrucția echipei pornește în vara lui 2019 fiind aduși noi oameni în staff-ul tehnic și jucători atât tineri, cât și cu experiență pentru un proiect de durată ce va avea aceeași țintă: PROMOVAREA.