<
>
03 Octombrie 2020 \\ Bucovina Rădăuți - Știința Miroslava 10 Octombrie 2020 \\ Știința Miroslava - Şomuz Fălticeni 17 Octombrie 2020 \\ Hușana Huși - Știința Miroslava
Știri
Îți mulțumim, căpitane!
Odată cu reluarea antrenamentelor, conducerea clubului anunță încetarea colaborării cu nouă jucători din lotul antrenat de Cristi Popovici. Le mulțumim pentru munca depusă și le urăm mult succes în continuare în cariera fotbalistică portarului Anton Sebastian, fundașilor Tanana Denis, Agrigoroaei Petru, Șandru Andrei și mijlocașilor Corjan Ștefan, Harrevelt Randell, Ntuba Yikila Jefferson, Aioanei Claudiu și Mobe Germain-Noe.

Cel mai vechi dintre aceștia și ultimul căpitan, Agrigoroaei, a lăsat un mesaj de mulțumire pentru întreaga perioadă de joc la Știința.

"Am petrecut la Miroslava 3 ani și jumătate plini de lucruri, atât frumoase, cât și mai puțin frumoase. Am vărsat lacrimi, atât de fericire, cât și de tristețe, momentul promovării de la Miercurea Ciuc fiind cel mai frumos moment din cariera de fotbalist, însă, ironia sorții face ca momentul retrogradării să devină cel mai trist moment din carieră.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit în această perioadă, de la conducere, antrenori și întregul staff tehnic, coechipierii alături de care am sărbătorit victoriile și am suferit la înfrângeri, până la toți cei care au fost în jurul acestei echipe frumoase și s-au ocupat de bunăstarea ei! Nu în ultimul rând le mulțumesc suporterilor care au venit și ne-au susținut necondiționat, indiferent de vreme sau de adversar! Sunt mândru că am facut parte din această echipă al cărei capitan am și fost în ultimele 8 luni. Am dat întotdeauna tot ce am avut mai bun și sper că nu am dezamăgit pe nimeni. Cuvintele sunt de prisos pentru a spune ce sentimente mă încearcă. A fost o onoare și o mândrie să îmbrac tricoul Științei Miroslava!

Mulțumesc CS Știința Miroslava!"


Reunirea alb-albaștrilor va avea loc miercuri, 22 ianuarie, la Stadionul "Uricani".

Știința suntem noi!

Distribuie articolul
Aceeași categorie
transfer
Bine ai venit, Carlos!
04 Septembrie 2020
transfer
Bina ai venit, Eduard!
01 Septembrie 2020
Evenimente
2 Octombrie
Aniversare
Robert Asăvoaei împlinește 22 ani
3 Octombrie
Meci
Bucovina Rădăuți VS Știința Miroslava
10 Octombrie
Meci
Știința Miroslava VS Şomuz Fălticeni
17 Octombrie
Meci
Hușana Huși VS Știința Miroslava
19 Octombrie
Aniversare
Vlăduț Mocanu împlinește 22 ani
27 Octombrie
Aniversare
Constantin Stoica împlinește 59 ani