Știința Miroslava
Înapoi
5 noi prelungiri
transfer
07.02.2020
Clubul sportiv Știința Miroslava are plăcerea de a anunța parafarea a unor noi acorduri de prelungire a contractelor pentru cinci dintre jucătorii trupei alb-albastre.

Așadar, mijlocașii Bordeianu, Asofiei, Florean, Unghianu și atacantul Mocanu au semnat înțelegeri pentru doi ani și jumătate până pe data de 30 iunie 2022, antrenorul Cristi Popovici urmând să conteze pe ei pentru jocurile de pe Stadionului "Uricani" și din deplasare pentru următoarele sezoane.

Bordeianu Gabriel este ieșean stabilit în Miroslava, fiind și unul din cei mai vechi jucători ai Științei, mai exact din august 2017. În sezonul curent a evoluat în peste 11 partide în campionat și în cupă, și a înscris două goluri.

Asofiei Mihai este stânca din fața apărării cu 13 jocuri și 6 cartonașe galbene în campionat și în Cupa României după turul sezonului actual.

Florean Alexandru este romașcanul experimentat din echipă evoluând la naționalele de tineret ale României și la formația de Liga I, Gaz Metan Mediaș. Are peste 16 meciuri și 4 goluri în sezonul 2019-2020.

Unghianu Giani are peste 15 apariții în meciurile oficiale din acest sezon, 5 cartonașe galbene și 2 goluri.

Mocanu Vlăduț este unul dintre golgheterii echipei cu 6 goluri la activ, fiind la echipă din vara anului trecut.

Le urăm mult succes celor cinci jucători și le urăm mult succes în continuare!

Știința suntem noi!

Distribuie articolul