Știința Miroslava
Înapoi
Joc spectaculos în primul amical
amical
20.02.2020
Trupa alb-albastră a întâlnit miercuri formația antrenată de Cracea, Sporting Vaslui, într-un prim joc de pregătire înaintea reînceperii Ligii a III-a. Cristi Popovici i-a trimis din primul minut pe Turiță, Martinescu, Benchea, Ichim, Mauger "Fred", Bordeianu, Asofiei, Florean, Unghianu, Obananaya Kenneth și Sandu, băieții din Uricani având un început furibund, reușind să trimită pe spațiul porții adverse de 2 ori în primele 3 minute prin Unghianu și Florean.

Galbenul lui Ichim pentru un fault din spate și șutul lui Kenneth peste poartă de la 24 de metri au fost fazele ce au premeditat golul ce avea să vină în minutul 29. Sandu intră în centru cu mingea la picior și pasează în partea dreaptă până la Martinescu care trece de un adversar și centrează în careu până la impunătorul atacant Kenneth, iar cel din urmă împinge mingea cu capul la colțul lung și deschide scorul, stabilind și scorul pauzei.

La pauză au intrat Mocanu, Săvoaia, Asăvoaei, Vlădeanu și Cîrstoiu și au ieșit Martinescu, Bordeianu, Asofiei, Florean și Sandu. În minutul 60, Cîrstoiu vede cartonaș galben pentru proteste, iar 2 minute mai târziu se fac încă 6 schimbări: ies Turiță, Fred, Kenneth, Unghianu, Benchea și intră Corduneanu, Costin, Agache, Popescu și Mocanu jr.

Jocul a continuat să se dispute la ambele porți, cele două echipe reușind să își creeze multiple ocazii. Cu 15 minute înainte de finalul jocului, centralul oprește jocul și îi arată lui Mocanu cartonaș galben pentru injurii la adresa arbitrului asistent, în acel moment mingea aflându-se în posesia portarului Corduneanu, la 7 metri de poartă. Conform noului regulament, centralul indică lovitură liberă indirectă, toți jucătorii Miroslavei poziționdu-se pe linia porții, iar Octavian Cracea, fiul antrenorului vasluienilor, înscrie pentru 1-1 cu un șut puternic pe jos. În minutul 87, jucătorul celor de la Sporting, Oblesniuc Iustin, șutează de la 24 de metri și înscrie un eurogol, stabilind scorul final al meciului.

Pentru galeria FOTO => CLICK AICI

Aici este Miroslava!

Distribuie articolul