<
>
20 Aprilie 2024 \\ Știința Miroslava - CSM Bacău 27 Aprilie 2024 \\ Știința Miroslava - FC Bacău 03 Mai 2024 \\ Bucovina Rădăuți - Știința Miroslava
Știri
Al treilea amical
Știința a disputat al treilea joc de pregătire de la revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei în această săptămână. Cristi Popovici și-a reîntâlnit fosta echipă, Aerostar Bacău, în calitate de adversar, într-o întâlnire amicală disputată pe Stadionul "Constantinescu Nehoi" din Roman.

Alb-albaștrii au început cu Turiță, Martinescu, Ichim, Benchea, Fred, Cârstoiu, Asofiei, Săvoaia, Unghianu, Florean și Kenneth, până la final mai fiind folosiți și Bordeianu, Mocanu, Asăvoaei și Agache. Meciul a fost unul deschis cu greșeli de ambele părți, băcăuanii reușind să deschidă scorul rapid prin Gorovei scăpat pe contra-atac dupa un un-doi la mijlocul terenului.

Ambii tehnicieni au încercat diferite formații și strategii de joc, iar fotbaliștii au dat totul pe teren pentru a impresiona și pentru a prinde un loc în primul 11 al etapei cu numarul 16 din Liga a III-a, seria I, ce va începe sâmbăta viitoare. Scorul a rămas neschimbat până la finalul celor 90 de minute, mai puțin important față de experiența acumulată din joc și de viitoarele tehnici ce vor fi aplicate în meciurile oficiale.

O galerie FOTO poate fi vizionată daca dați CLICK AICI.

Aici este Miroslava!

Distribuie articolul
Aceeași categorie
Evenimente
20 Aprilie
Meci
Știința Miroslava VS CSM Bacău
23 Aprilie
Aniversare
Dohot Benone împlinește 61 ani
27 Aprilie
Meci
Știința Miroslava VS FC Bacău
1 Mai
Aniversare
Cosmin Nemțanu împlinește 29 ani
3 Mai
Meci
Bucovina Rădăuți VS Știința Miroslava
8 Mai
Aniversare
Marc Liby Thomas împlinește 23 ani