Știința Miroslava
Înapoi
Al treilea amical
amical
28.02.2020
Știința a disputat al treilea joc de pregătire de la revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei în această săptămână. Cristi Popovici și-a reîntâlnit fosta echipă, Aerostar Bacău, în calitate de adversar, într-o întâlnire amicală disputată pe Stadionul "Constantinescu Nehoi" din Roman.

Alb-albaștrii au început cu Turiță, Martinescu, Ichim, Benchea, Fred, Cârstoiu, Asofiei, Săvoaia, Unghianu, Florean și Kenneth, până la final mai fiind folosiți și Bordeianu, Mocanu, Asăvoaei și Agache. Meciul a fost unul deschis cu greșeli de ambele părți, băcăuanii reușind să deschidă scorul rapid prin Gorovei scăpat pe contra-atac dupa un un-doi la mijlocul terenului.

Ambii tehnicieni au încercat diferite formații și strategii de joc, iar fotbaliștii au dat totul pe teren pentru a impresiona și pentru a prinde un loc în primul 11 al etapei cu numarul 16 din Liga a III-a, seria I, ce va începe sâmbăta viitoare. Scorul a rămas neschimbat până la finalul celor 90 de minute, mai puțin important față de experiența acumulată din joc și de viitoarele tehnici ce vor fi aplicate în meciurile oficiale.

O galerie FOTO poate fi vizionată daca dați CLICK AICI.

Aici este Miroslava!

Distribuie articolul