Știința Miroslava
Înapoi
Victorie importantă cu Ceahlăul!
campionat
08.03.2020
Trupa antrenată de Cristi Popovici a reușit să debuteze cu dreptul în noul an după victoria la limită cu 1-0 în fața galben-negrilor antrenați de Ștefan Stoica, CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Deși plecau ca favoriți dacă e să ne luăm după poziția din clasament și luând în considerare că au pierdut doar două partide în acest sezon, nemțenii au fost surprinși de o echipă a Miroslavei motivată peste măsură de a învinge în primul joc din 2020 și cu o sete mare de puncte.

Alb-albaștrii au început întâlnirea cu Turiță, Bacanamwo, Martinescu, Benchea, Ichim, Cîrstoiu, Asofiei, Unghianu, Săvoaia, Florean și Obananaya, iar până la final au mai intrat Mocanu, Bordeianu și Frederic. Meciul a fost unul disputat cu multiple ocazii la ambele porți, portarii Turiță și Barna fiind în zile mari și reușind să pareze șuturile adversarilor.

Prima jumătate a reprizei întâi a fost înclinată mai mult în favoarea noastră, atât Știința, cât și Ceahlăul ratând ocazii mari, noi prin Unghianu, Kenneth, Asofiei sau Florean, iar adversarii prin Diarra blocat de Turiță.Golul avea să vină la 31 de minute de la fluierul de start al arbitrului Baciu, după ce în urma unui corner executat de Bacanamwo Joel de pe partea stângă, mingea este respinsă de mijlocașul advers Petra până la Cîrstoiu care șuteaza din 14 la rădăcina barei din partea stângă a portarului și deschide scorul, stabilind totodată și scorul pauzei.

În repriza secundă galben-negrii au continuat să caute golul egalizator, însă tot Miroslava este aproape de 2-0 după un contra-atac purtat pe partea stangă de Unghianu care îi paseză în centru lui Kenneth, însa atacantului nostru îi sare mingea și trimite peste poarta lăsată goală din 18 metri. Până la finalul jocului, apărarea noastră a funcționat perfect, majoritatea șuturilor fiind blocate, iar scorul a rămas 1-0 pentru Știința după prima partidă oficială din 2020.

La finalul meciului, marcatorul unicului gol, Monel Cîrstoiu a dedicat reușita colegilor din vestiar, staff-ului, spectatorilor, dar în special fratelui lui Bordeianu Gabriel, Cosmin, care a împlinit recent 18 ani.

În etapa viitoare, Miroslava se va deplasa la Pașcani pentru derby-ul județului Iași cu echipa locală, CSM, sâmbătă de la ora 15:00 pe Stadionul CFR.

Galeria FOTO poate fi accesată cu un CLICK AICI.

Știința suntem noi!

Distribuie articolul