Știința Miroslava
Înapoi
Se amână Liga a III-a?
altele
12.03.2020
În contextul evenimentelor din ultimul timp și a răspândirii virusului COVID-19, FRF se va întruni în cadrul Comitetului Executiv de Urgență pentru a hotărî dacă meciurile din Liga a III-a vor continua să se dispute sau vor fi amânate pentru o dată stabilită anterior.

Până acum, Federația Română de Fotbal a suspendat competițiile de copii și juniori și a interzis participarea de copii de mingi la jocurile organizate sub egida sa, iar astăzi se așteaptă suspendarea meciurilor până la finalul lunii martie, cel puțin. De asemenea, mai multe jocuri din primele trei ligi s-au disputat fără sau cu un număr limitat de spectatori.

Tot de la această oră, reprezentanții cluburilor din Liga a III-a discută și își dau acordul pentru suspendarea meciurilor pentru evitarea înmulțirii cazurilor de contaminare. Sâmbătă, alb-albaștrii ar trebui să facă deplasarea la Pașcani pentru derby-ul județului Iași cu formația locală, CSM, într-un joc ce va începe la ora 15:00 pe Stadionul "CFR".

Până atunci, rugăm toți cititorii să își păstreze calmul, să fie raționali, să se protejeze pe ei, pe apropiați și pe cei din jur, și să respecte regulile transmise de Ministerul Sănătății:

1. Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun cât mai des
2. Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute
3. Nu vă atingeți ochii, nasul, gura dacă nu aveți mâinile igineizate
4. Acoperiți-vă nasul și gura când strănutați sau tușiți
5. Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului
6. Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
7. Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în apropierea oamenilor bolanvi.

Aici este Miroslava!

Distribuie articolul