<
>
31 Octombrie 2020 \\ Sporting Juniorul Vaslui - Știința Miroslava 07 Noiembrie 2020 \\ Știința Miroslava - CSM Pașcani 14 Noiembrie 2020 \\ Știința Miroslava - Foresta Suceava
Știri
Tineti cele 3 puncte la Uricani!
Trupa antrenata de Cristi Popovici va primi sambata vizita liderului seriei I, Somuz Falticeni. Cu toate ca la inceputul campionatului nimeni nu o vedea principala candidata la promovare, iata ca dupa patru etape acestia au reusit sa isi faca loc pana in varful clasamentului sa isi castige toate meciurile din campionat, 3-2 cu Foresta Suceava, 2-0 cu CSM Pascani, 1-0 cu Sporting Juniorul Vaslui si 2-0 cu Bradu Borca. Stiinta s-a mai intalnit de 3 ori cu Somuz, in ultimele doua sezoane, baietii nostri reusind sa iasa triumfatori in toate partidele, 2-1 pe Stadionul "Uricani", 0-3 si 0-2 pe Stadionul "Tineretului" din Falticeni. Nu la fel de usor va fi si jocul din acest weekend intrucat adversarii s-au intarit serios si nu mai sunt acelasi lot care terminau campionatul pe locurile 9 sau 11. Aceste aspecte ar trebui sa ii motiveze si mai tare pe alb-albastri sa produca prima infrangere falticenenilor in editia curenta de campionat. Meciul se anunta a fi unul foarte disputat, miza fiind imensa, insa speram ca vorbele spuse de Unghianu dupa partida cu Ceahlaul sa ramana la fel de valide si dupa acest meci:

"Acasa nu ne poate invinge nimeni".

Derby-ul etapei de pe Stadionul "Uricani" va fi transmis in format LIVETEXT incepand cu ora 15:00 pe site-ul nostru oficial.
Distribuie articolul
Aceeași categorie
campionat
Vaslui - Miroslava transmis LIVE VIDEO
29 Octombrie 2020
campionat
Stiinta ia avant
27 Octombrie 2020
Evenimente
31 Octombrie
Meci
Sporting Juniorul Vaslui VS Știința Miroslava
31 Octombrie
Aniversare
Mihai Asofiei împlinește 20 ani
7 Noiembrie
Meci
Știința Miroslava VS CSM Pașcani
11 Noiembrie
Aniversare
Carlos Corduneanu împlinește 21 ani
14 Noiembrie
Meci
Știința Miroslava VS Foresta Suceava
22 Noiembrie
Aniversare
Claudiu Nechita împlinește 26 ani