<
>
24 Aprilie 2021 \\ Știința Miroslava - Sporting Juniorul Vaslui 30 Aprilie 2021 \\ CSM Pașcani - Știința Miroslava
Știri
Statisticile alb-albastrilor in acest sezon
CS Stiinta Miroslava a incheiat prima parte a campionatului Ligii a III-a, seria I, sezon 2020/2021 pe primul loc. Asa cum v-am obisnuit, etapa de etapa, prezentam informatiile fiecarui meci in parte (pagina Meciuri), de la partea de video, foto, pana la echipele de pe foaia de joc, comentariu livetext si evenimentele jocului (goluri, cartonase, schimbari, etc.). Toate aceste date sunt stocate intr-o baza de date si afisate in timp real pe pagina fiecarui jucator (pagina Echipa), acolo unde se gasesc statistici despre fiecare, in functie de competitie. Va prezentam mai jos statisticile generale dupa primele 10 etape.

Statisticile campionatului

5 jucatori au reusit sa isi faca aparitia in toate cele 10 meciuri jucate pana acum in campionat. Acestia sunt Martinescu, Benchea, Turita, Florean si Asavoaei. Acestia sunt urmati de Unghianu, Nemtanu, Savoaia si Bordeianu cu cate 9, si Ichim, Asofiei si Munteanu cu cate 7 aparitii. Cei mai utilizati jucatori in campionat au fost Martinescu si Benchea. Cei doi au jucat toate cele 900 minute (10 etape), urmati de Turita cu 895 minute si Florean cu 873 minute jucate. Cele mai multe goluri au fost marcate de Florean (8), urmat de Unghianu (6) si Asavoaei cu 5 reusite. Cele mai multe assist-uri au fost oferite de catre Unghianu (4), urmat de Florean, Nemtanu, Savoaia, Bordeianu, Sandu, Martinescu, Bacanamwo, Munteanu si Obananaya cu cate o pasa de gol. Cele mai multe cartonase galbene au fost primite de catre Unghianu, Nemtanu si Bacanamwo, fiecare cate 3, urmati de Bordeianu, Sandu si Martinescu cu cate 2. 3 jucatori au fost eliminati Asofiei, Nemtanu si Bacanamwo, fiecare cate o data. De precizat ca ultimii doi au fost eliminati pentru cumul de cartonase galbene.

Statisticile in cupa

Nu mai putin de 14 jucatori si-au facut aparitia in cele doua jocuri din Cupa: Unghianu, Asofiei, Vladeanu, Nemtanu, Bacanamwo, Bordeianu, Munteanu, Obananaya, Croitoriu, Pipos, Popescu, Corduneanu, Costin si Alexandru Remus. 4 jucatori au jucat toate cele 210 minute (jocul cu CSM Pascani a durat 120 minute), respectiv, Vladeanu, Obananaya, Popescu si Alexandru Remus, urmati de Munteanu cu 189 minute. Unghianu este cel mai bun marcator, cu doua reusite in Cupa, urmat de Pipos cu un gol. 3 jucatori au reusit cate o pasa de gol fiecare: Obananaya, Nemtanu si Benchea. Vladeanu si Asavoaei au vazut cate un cartonas galben in Cupa. Niciun alb-albastru nu a fost eliminat.
Distribuie articolul
Aceeași categorie
jucător
Optarul Stiintei - golgheterul seriei
12 Ianuarie 2021
jucător
Golul care a facut inconjorul globului
20 Noiembrie 2020
Evenimente
18 Aprilie
Aniversare
Durell Bilendo Duma împlinește 22 ani
24 Aprilie
Meci
Știința Miroslava VS Sporting Juniorul Vaslui
29 Aprilie
Aniversare
Romeo Butnaru împlinește 36 ani
30 Aprilie
Meci
CSM Pașcani VS Știința Miroslava
1 Mai
Aniversare
Cosmin Nemțanu împlinește 26 ani