<
>
24 Aprilie 2021 \\ Știința Miroslava - Sporting Juniorul Vaslui 30 Aprilie 2021 \\ CSM Pașcani - Știința Miroslava
Știri
Viorică: Sperăm să obținem cele trei puncte cu ajutorul suporterilor
Atacantul Științei a vorbit despre egalul scos la Clinceni și a prefațat partida de sâmbătă împotriva formației CS Mioveni.

Ne așteptam la un meci greu la Clinceni

Ultima partidă disputată la marginea Bucureștiului a fost la nivelul așteptărilor noastre întrucât ilfovenii veneau după două meciuri dificile în deplasare unde au reușit să obțină patru puncte importante, și totodată având un moral foarte bun. În schimb, noi, prin dorință, disciplină și prin o așezare tehnico-tactică bună în teren am reușit să nu primim gol și cu puțină atenție pe finalul meciului am fi putut aduce la Uricani toate cele trei puncte. La urma urmei, a fost un punct muncit care ne da un moral bun pentru jocul de sâmbătă cu cei de la Mioveni.

Sperăm să obținem cele trei puncte

În acest weekend se anunță o vreme nu prea prietenoasă fotbalului, iar acest lucru, împreună cu starea gazonului care a fost afectat de un nou strat de zăpadă va transforma terenul de joc într-un nou câmp de bătălie pentru cele trei puncte. Sunt optimist că dacă abordăm partida cu multă încredere, agresivitate, concentrare și bineînțeles cu ajutorul suporterilor pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, vom reuși să învingem.

Știința suntem noi!

Distribuie articolul
Aceeași categorie
interviu
Popovici la Radio Hit
19 Iulie 2020
interviu
Marin: Să ne încununăm cu o nouă promovare!
22 Noiembrie 2018
Evenimente
18 Aprilie
Aniversare
Durell Bilendo Duma împlinește 22 ani
24 Aprilie
Meci
Știința Miroslava VS Sporting Juniorul Vaslui
29 Aprilie
Aniversare
Romeo Butnaru împlinește 36 ani
30 Aprilie
Meci
CSM Pașcani VS Știința Miroslava
1 Mai
Aniversare
Cosmin Nemțanu împlinește 26 ani